About

Over ons…

Wij maken het verschil

Oplossingen op maat

Een CRM-traject kan vele obstakels en hindernissen bevatten die een vlotte werking in de weg staan. Wij toetsen uw CRM-oplossing op deze tekortkomingen en zorgen voor een vloeiende werking dankzij onze gepersonaliseerde aanpak in functie van de noden en wensen van uw bedrijf en uw business. Zoho CRM laat zich dan ook maximaal configureren en automatiseren om aan al deze eisen te kunnen voldoen.
Koppelingen of interfaces met een bestaand of ander platform in uw organisatie, schrikken ons niet af. Wij definiëren de specificaties of realiseren  zelf een vlotte integratie voor het uitwisselen van de nodige informatie.


Snelle doorlooptijd

Wij zorgen voor een vlotte aanpak en houden ons aan onze afspraken. Dankzij onze doordachte manier van werken zorgen we er steeds voor dat uw snel operationeel bent maar kunnen wij “onderweg” nog bijsturen in alle richtingen in functie van de “ervaring” die ondertussen al zelf heeft opgebouwd.  Dit heet dan een “agile” (letterlijk vertaald als “lenig”) manier van werken zonder daarbij de timing van het ganse project te verwaarlozen.Ontmoet ons Team

Philip Debaere

Philip Debaere

Business Analyst / CRM Consultant

Reeds meer dan 20 jaar ervaring met het definiëren van oplossingen voor software-gerelateerde vraagstukken. Specifieke ervaring met software op maat, warehouse management systemen en vanzelfsprekend Zoho CRM.
Onderzoekt of bepaalde processen in uw business niet efficiënter gemaakt kunnen worden en giet dit in een gestructureerde business analyse. Koppelingen of integraties van Zoho CRM met andere platformen worden onderzocht en vertaald in duidelijke specificaties voor de realisatie van een vlotte interface.

Zoho CRM Certified Consultant and Zoho Advanced Partner
Prince2 Foundation Certified

Karl Odent

Karl Odent

CRM & Sales Management Consultant

Als u een bedrijf runt als zaakvoerder, financieel directeur of salesmanager, dan is de kans bijzonder groot dat u zich hebt afgevraagd van waar al die klanten komen en op welke manier we best het beheer van die klanten in goede banen kunnen leiden. Hoe kunnen we het bos door de bomen nog zien? Waar leggen we de lat? Wie is klant, wie prospect en wie is hot prospect?

Het maakt niet uit of u nu al de beschikking hebt over een CRM of als u al een keuze hebt gemaakt en informatie zoekt. Ik help u bij het identificeren van wat u nodig hebt om te starten, waar en hoe u kunt integreren en waar u moet op letten als u de stap zet.

Joke Vandecappelle

Joke Vandecappelle

Project Succes Manager

Joke Vandecappelle heeft het unieke talent het bos én de bomen te blijven zien als het er ineens veel bomen staan.  Voorwaar een uitstekende kwaliteit om projecten tot een goed einde te brengen.  Met Joke in de buurt is uw project in goede handen.  Joke is uw aanspreekpunt voor vragen, helpt, luistert en lost op.  De titel van Project Succes Manager is haar dan ook niet zonder reden op het lijf geschreven.

Filip 'Nadesj' Moerman

Filip 'Nadesj' Moerman

First Line Support & Software Developer

Omdat 2 Filip’s of Philippen in één kleine organisatie voor spraakverwarring zou zorgen hebben we Filip tot ‘Nadesj’ omgedoopt.  Filip is een bijzonder getalenteerd en veelzijdig IT-specialist met een hart voor ontwikkeling.  Nadesj specialiseert zich in Open source, Linux, OSX, Indows OS, Ubuntu Server en Zorin OS. Virtualisation: VMware ESX(i), Virtualbox,Proxmox, Watchguard firewalls, Synology NAS

Voor Zoho CRM schrijft Nadesj mee code in Deluge.


Wij bouwen uw CRM-oplossing!

Meer weten? Vertel ons alles over uw CRM-project.

Contacteer ons