Zoho Creator

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français English

Applicaties op maat met Zoho Creator

Hebt u nood aan een kleine of grote applicatie die uw bedrijfsproces kan verbeteren of versnellen? Het maakt niet uit in welke sector u zit of hoe groot of hoe klein de applicatie moet zijn.  Voor elke bedrijfsvoering zijn er behoeftes die ofwel niet standaard op de markt te vinden zijn of die niet binnen het beschikbare budget passen. Bedrijven hebben vandaag meer dan ooit nood aan software die vanuit een stevige onderbouw nét datgene doet wat voor het bedrijf belangrijk is. Met Zoho Creator is zowat alles mogelijk voor zeer aanvaardbare prijs!

Low coding platform

Zoho Creator is wat men noemt een “Low Coding Platform”. Dit betekent dat in tegenstelling tot klassieke softwareontwikkeling, er heel wat minder programmeercode moet geschreven worden. Door een “drag & drop” interface wordt de basis van de toepassing reeds in elkaar gezet.  De schermen van uw toepassing worden volgens uw behoefte samengesteld en eenvoudig met elkaar gekoppeld. Voor u het weet hebt u al een werkende applicatie!

Mobiele apps in een handomdraai

Uw Zoho Creator applicatie is meteen beschikbaar op alle mogelijke toestellen (desktop, laptop, tablet of smartphone), zonder dat er iets extra’s moet voor ontwikkeld worden.  Zoho Creator applicaties zijn  volledig responsive en passen zich automatisch aan het scherm van uw toestel aan. Ze werken net zo goed op uw Iphone of Ipad als op om het even welke smartphone of tablet met Android.

Snelle oplevering

Net omdat er zo weinig programmeercode aan te pas komt, is de oplevertijd een stuk sneller dan bij klassiek maatwerk. Enkel voor heel specifieke acties of achterliggende logica is er programmeercode nodig. Dit gebeurt via “Deluge”, een door Zoho ontwikkelde programmeertaal die ook binnen Zoho CRM gebruikt wordt om custom functions te bouwen.
Een snelle oplevering heeft vanzelfsprekend ook zijn impact op de prijs die eveneens een stuk lager uitvalt dan bij klassieke programmatuur.

Integratie met andere Zoho Applicaties

Zoho Creator applicaties kunnen probleemloos gekoppeld worden aan de meeste standaard toepassingen van Zoho. Stel u heeft nood aan een uiterst specifiek proces dat binnen de standaard Zoho CRM configuratie niet mogelijk is, dan kunnen wij die functionaliteit bouwen in Zoho Creator en integreren in uw CRM omgeving. Dit zorgt voor ongekende uitbreidingsmogelijkheden! Ook met externe software systemen kan Creator koppelingen maken en gegevens uitwisselen.

Geen extra investering in serverruimte en onderhoud.

Uw applicatie werkt volledig op de servers van Zoho. U hoeft dus geen serverruimte te huren om uw toepassing te kunnen gebruiken. Van kosten voor het onderhoud van die server, de bijhorende security, backups van uw data en de updates van het operating systeem, hoeft u alvast ook niet van wakker te liggen. Alles is mee opgenomen in het Zoho Creator platform.

Faire prijszetting

Zoals alle toepassingen binnen de Zoho Suite, is ook Zoho Creator zeer aantrekkelijk geprijsd zodat het bereikbaar blijft voor elk soort bedrijf, klein of groot.  In functie van het soort abonnement hebt u toegang tot het ontwikkelplatform met één of meerdere gebruikers, die verschillende rechten kunnen krijgen. De formules zijn incl. hosting, security, backups,enz.


“Certified Solution Provider”

Onze developers zijn opgeleid en gecertifieerd om uw behoeften te identificeren, te analyseren en ze vervolgens om te zetten in een oplossing die uw business proces echt een boost geeft.  Contacteer ons voor meer informatie.


Gartner heeft nu ook Zoho Creator opgemerkt

We kunnen met enige trots melden dat Gartner, het wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau voor de informatietechnologie, Zoho Creator heeft uitgeroepen tot “Challenger” in Gartner’s 2019 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms.


Ervaar zelf de kracht van Zoho Creator

Registreer u voor een gratis trial-account van Zoho Creator en ervaar zelf de mogelijkheden en de  kracht van zoho Creator!