Opleidingen

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français

Opleidingen


SalesBridge organiseert een reeks van gespecialiseerde opleidingen.  Momenteel worden nog geen open trainings voorzien, maar worden ze steeds op maat van élke klant uitgewerkt.  Dus ook voor u.  Wenst u meer info over één van deze trainings?  Contacteer ons via hello@salesbridge.be of bel ons op 059 790 530.

Essentials van Communicatie
Verkopers of consultants excelleren in technische kennis. Maar niet alleen wàt je zegt is van tel. Vooral de manier waarop, bepaalt voor het grootste deel of je boodschap wel of niet aankomt. Ontdekken wàt die bepalende elementen zijn en welke de mechanismen zijn achter communicatie, dat leer je in deze training.

Meer impact door Krachtige Communicatie
Verkopers of consultants excelleren in technische kennis. Maar niet alleen wàt je zegt is van tel. Vooral de manier waarop, bepaalt voor het grootste deel of je boodschap wel of niet aankomt. In deze training gaan we je leren hoe je met een gezonde dosis mildheid toch je eigen communicatie krachtig kunt bijsturen om meer impact te hebben.

Digitale Transformatie
Hoe maak je jouw organisatie klaar voor een nieuw tijdperk? Hoe maak je de switch van een klassieke offline en analoge organisatie naar een digitale en data-gedreven organisatie? Welke stappen moet je nemen en hoe bewaak je belangrijke elementen als ‘integratie’ en ‘ecosystemen?”

Successen boeken met CRM 
CRM… het woord uitspreken binnen een bedrijf is vaak voldoende om een schok teweeg te brengen.  De angst voor ‘een systeem’ of verandering van de courante gebruiken is één van de belangrijkste blokkages om met een systeem voor klantenbeheer te starten.  Gelukkig kan dat ook zonder stress.  Met Zoho én een opleiding CRM met Zoho.

Successen boeken met Campaigns 
Hoe haal je het beste rendement uit je e-mail marketing?  In deze training leert u hoe u snel en effficiënt aan de slag kunt met Zoho Campaigns.  U leert hoe u een contactenlijst kunt aanmaken en synchroniseren uit CRM, hoe u spam kunt vermijden en hoe u het snelst mooie email-sjablonen kunt aanmaken.

De beginselen van Marketing Automation
Ooit een hotel geboekt en je afgevraagd hoe dat nu eigenlijk kan dat je quasi onmiddellijk aanbiedingen binnen krijgt over hotels en restaurants in de buurt?  De systemen die bedrijven in staat stellen om dit te doen waren vroeger erg duur en vroegen maandenlange ontwikkelingen.  Vandaag bestaan deze systemen ook voor KMO’s.  We nemen u in deze opleiding bij de hand en zetten samen stappen vooruit in het automatiseren van uw marketing- en verkoopsafdeling.

Sales Automation: een introductie 
Meer verkopen van hetzelfde product.  Andere producten verkopen aan je klanten.  Kan dit met een minimale inspanning van je verkopersteam?  Kan dit ook automatisch?  Het antwoord op beide vragen is: “Ja.”  Maar hoe pak je het concreet aan en wat heb je nodig?  In deze opleiding kom je er alles over te weten, op maat van jouw bedrijf of organisatie.

“Excelleren in verkopen en ondernemen” 
Het zijn nieuwe tijden en er broeit heel wat in de wereld van de verkoop, zeker met de nieuwe online technologie. Je hebt 2 werelden.  Enerzijds is er de wereld van de robots, de automatische wereld waar alles digitaal verloopt (bijv. bestellingen). Anderzijds is er het menselijk contact. En een goed persoonlijk contact wordt steeds belangrijker, want het is vooral de mens die deuren open doet, service kan verlenen en dingen oplossen. Alle vormen van contact zijn daarbij belangrijk, telefonisch, per mail of in persoonlijk gesprek.

Al deze trainingen kunnen uitgevoerd worden met de steun van de KMO Portefeuille. Klik hier voor meer info.