Doe mee aan ons volgend GRATIS Zoho Webinar!

Schrijf je nu in voor onze GRATIS webinars!


Je doet er goed aan om je goed te informeren wanneer je met Zoho aan de slag gaat.  Zo mis je geen belangrijke details en vermijd je fouten.  Kies het onderwerp van je keuze uit de lijst hieronder en registreer je nu!  Deelnemen aan onze webinars is gratis.


Bijzondere Boordtabellen met Zoho Analytics

Meer dan ooit hebben bedrijfsleiders en medewerkers nood aan een helder inzicht in hoe de dingen er voor staan in het bedrijf.  In onze auto zijn we het gewoon van naar dashboards te kijken: ze geven in 1 oogopslag alle informatie die je nodig hebt om je auto te besturen.  Wij tonen u hoe u met Zoho grip krijgt op uw cijfers en zo de resultaten kunt sturen. 

Doe mee aan ons GRATIS live webinar op woensdag 2 juni van 10:00 tot 11:30!

02/06/2021 10:00 - 11:30

Doe gratis mee!

Aan de slag met Zoho CRM!

Wie zich registreert als gebruiker van Zoho CRM, of als medewerker in een organisatie terecht komt die Zoho CRM hanteert voor haar operaties, dreigt – als de begeleiding niet echt goed is – wat verloren te lopen in de talrijke functionaliteiten van het pakket. 

Doe mee aan ons GRATIS live webinar op vrijdag 4 juni van 10:00 tot 11:30!

04/06/2021 10:00 - 11:30

Doe gratis mee!

Creëer zelf je software met Zoho Creator!

Bedrijven hebben vandaag meer dan ooit nood aan software die vanuit een stevige onderbouw nét datgene doet wat voor het bedrijf belangrijk is.  Standaardoplossingen zijn vaak goedkoop maar doen zelden ten volle wat het bedrijf nodig heeft.  Volledig op maat werken heeft dan een belangrijke kostenfactor tot gevolg.  Met Zoho Creator verbindt Zoho het beste van deze twee werelden.   Ontdek het samen met ons!

Doe mee aan ons GRATIS live webinar op vrijdag 11 juni van 10:00 tot 11:30!

11/06/2021 10:00 - 11:30

Doe gratis mee!

Onze SalesBridge-Webinars zijn uitsluitend gereserveerd voor onze klanten en potentiële geïnteresseerden.

Uw Zoho-account moet als partner bij ons geregistreerd zijn.  Hoe u dit moet doen, leest u hier.

Onze Webinars zijn altijd gratis, maar zijn geen vervanging voor een volledige training.  Wij bieden u graag individuele ééndaagse of meerdaagse trainingen en workshops op maat aan.