Team

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français English

Wij maken het verschil…

Oplossingen op maat

Een CRM-traject kan vele obstakels en hindernissen bevatten die een vlotte werking in de weg staan. Wij toetsen uw CRM-oplossing op deze tekortkomingen en zorgen voor een vloeiende werking dankzij onze gepersonaliseerde aanpak in functie van de noden en wensen van uw bedrijf en uw business. Zoho CRM laat zich dan ook maximaal configureren en automatiseren om aan al deze eisen te kunnen voldoen. Koppelingen of interfaces met een bestaand of ander platform in uw organisatie, schrikken ons niet af. Wij definiëren de specificaties of realiseren  zelf een vlotte integratie voor het uitwisselen van de nodige informatie. Via het “Low Coding” platform van Zoho Creator voegen we extra functionaliteit toe aan uw Zoho CRM configuratie of bouwen we een totaal-applicatie, volledig op maat van van uw behoeftes maar helemaal binnen het Zoho Eco-systeem.


Snelle doorlooptijd

Wij zorgen voor een vlotte aanpak en houden ons aan onze afspraken. Dankzij onze doordachte manier van werken zorgen we er steeds voor dat uw snel operationeel bent maar kunnen wij “onderweg” nog bijsturen in alle richtingen in functie van de “ervaring” die ondertussen al zelf heeft opgebouwd.  Dit heet dan een “agile” (letterlijk vertaald als “lenig”) manier van werken zonder daarbij de timing van het ganse project te verwaarlozen.Ontmoet ons Team

Philip Debaere

Philip Debaere

Business Analyst / CRM Consultant

Reeds meer dan 20 jaar ervaring met het definiëren van oplossingen voor software-gerelateerde vraagstukken. Specifieke ervaring met software op maat, warehouse management systemen en vanzelfsprekend Zoho CRM & Creator. Onderzoekt of bepaalde processen in uw business niet efficiënter gemaakt kunnen worden en giet dit in een gestructureerde business analyse. Koppelingen of integraties van Zoho CRM met andere platformen maar ook specifieke toepassingen op maat in Zoho Creator, worden onderzocht en vertaald in duidelijke specificaties voor de realisatie van een vlotte interface.

Certified Zoho CRM Consultant.
Certified Zoho Creator Consultant.
Certified Prince2 Foundation.
MSc. Industrial Engineering.

Karl Odent

Karl Odent

Consultant CRM & Verkoopmanagement

Als u een bedrijf runt als zaakvoerder, financieel directeur of salesmanager, dan is de kans bijzonder groot dat u zich hebt afgevraagd van waar al die klanten komen en op welke manier we best het beheer van die klanten in goede banen kunnen leiden. Hoe kunnen we het bos door de bomen nog zien? Waar leggen we de lat? Wie is klant, wie prospect en wie is hot prospect? Het maakt niet uit of u nu al de beschikking hebt over een CRM of als u al een keuze hebt gemaakt en informatie zoekt. Ik help u bij het identificeren van wat u nodig hebt om te starten, waar en hoe u kunt integreren en waar u moet op letten als u de stap zet.

Certified Zoho One Consultant.
Certified Zoho Analytics Consultant.
Zoho Recruit Specialist.
Marketing Automation Expert.
Expert Verkoopmanagement.

Joke Vandecappelle

Joke Vandecappelle

Senior CRM Consultant

Joke Vandecappelle heeft het unieke talent het bos én de bomen te blijven zien, ook als er ineens veel bomen staan.  Voorwaar een uitstekende kwaliteit om CRM-projecten tot een goed einde te brengen.  Met Joke in de buurt is uw project in goede handen.  Joke is uw aanspreekpunt voor vragen en ondersteuning: ze luistert, adviseert, helpt en lost op. Bovendien is Joke eveneens expert voor het opzetten en uitrollen van uw e-mailmarketing campagnes. Het toepassen van alles wat met GDPR te maken heeft, heeft ze helemaal in de vingers.

Certified Zoho CRM Consultant.
Certified Zoho Campaigns Consultant.
Certified Zoho Desk Consultant.
Zoho Campaigns & Zoho Survey Specialist.

Maud Van Coillie

Maud Van Coillie

Operations Manager

Maud neemt de praktische organisatie en het project management van de diverse “grote” projecten van SalesBridge onder haar vleugels. Maud krijgt energie van het oplossen van organsiatorische vraagstukken.  Ze houdt van orde en structuur en creëert dit ook graag voor anderen. Planmatigheid is een van haar sterktes en Zoho Projects is de applicatie die haar hierin maximaal ondersteunt. Zichtbare en meetbare resultaten geven haar enorme voldoening. Maud heeft bovendien ook meerdere andere applicaties zoals Zoho CRM, Zoho Desk, Zoho Books en zelfs een grondige basis Zoho Creator in de vingers.

Certified Zoho CRM Consultant.
Certified Zoho Campaigns Consultant.
Zoho Desk & Zoho Projects Specialist.
Zoho Creator Analist.
MSc. Handelswetenschappen – Marketing.

Roderick Demol

Roderick Demol

Consultant

Roderick is een Business Consultant die als geen ander het belang van een goed werkend CRM-systeem kent. Doorheen zijn carrière was hij enerzijds gebruiker van een CRM-systeem maar stond hij anderzijds ook in voor de configuratie van het CRM-platform binnen zijn organisatie.  Door zijn jarenlange ervaring kan hij als geen ander de pijnpunten in uw organisatie inventariseren en wegwerken. Dankzij zijn sterke technische achtergrond is Roderick tevens onze specialist op het vlak van koppelingen en integraties met andere software platformen. Een boekhoudpakket, een betaalplatform een ander business platform, Roderick gaat steeds met overtuiging de uitdaging aan.

Certified Zoho CRM Consultant.
Certified Zoho Campaigns Consultant.
Certified Zoho Zoho Analytics Consultant.
Zoho Creator Analist.
Zoho Dataprep & Zoho Books & Integration Specialist.
MSc. Information Management.

Robbe Seurynck

Robbe Seurynck

Consultant en Customer Support

Robbe heeft de kracht en de eigenschappen van Zoho CRM volledig in de vingers, zodat hij snel en concreet een voorstel kan formuleren om uw verkoopproces te structureren en alle inzichten in kaart te brengen. Hij bouwt tevens significante dashboards om belangrijke gegevens te visualiseren en te analyseren binnen Zoho Analytics. Dit helpt onze klanten om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Robbe heeft een brede kennis van wat de Zoho suite te bieden heeft is altijd bereid om de extra mijl te gaan om zijn klanten te helpen met eventuele vragen of problemen die ze kunnen hebben.

Certified Zoho CRM Consultant.
Certified Zoho Campaigns Consultant.
Certified Zoho Desk Consultant.
Zoho Creator Analist.
Zoho Analytics Specialist.
Customer Support.

Jordi Vandamme

Jordi Vandamme

Consultant

Jordi’s expertise situeert zich voornamelijk op het gebied van CRM en marketing automation. Als gediplomeerd marketeer en dankzij zijn uitgebreide kennis van verschillende marketingtools en -technieken, waaronder natuurlijk ook Zoho CRM en Zoho Campaigns, is hij in staat om uw campagnes te automatiseren en te optimaliseren voor de beste resultaten. Hij heeft een scherp oog voor het in kaart brengen van klantgedrag en behoeften, waardoor hij in staat is effectieve en op maat gemaakte marketingcampagnes te ontwerpen en uit te voeren. Daarnaast beschikt Jordi ook over een IT-gerelateerde achtergrond waardoor hij eveneens zijn mannetje staat voor de meer technische uitdagingen binnen het Zoho platform.

Certified Zoho CRM Consultant.
Certified Zoho Campaigns Consultant.
BSc. Marketing.
BSc. Communicatiewetenschappen.

Karolien Vanstraelen

Karolien Vanstraelen

Talent Solutions Consultant

Karolien combineert een expertise in IT, HR/L&D én een passie voor mensen in haar rol van Talent Solutions Consultant.
Met een rijke ervaring in diverse HR/L&D rollen op diverse niveaus is ze ervan overtuigd dat technologie en menselijk talent elkaar meer dan ooit kunnen versterken.  Uit duurzame relaties, samenwerken en co-creatie put ze energie.

Ze zet zich graag in voor het verbinden van digitale HR/talent oplossingen om medewerkers en leidinggevenden te ondersteunen in hun groei en organisaties te leiden naar transformatie.

Let’s connect talent to your organisation!

Zoho One
Zoho Recruit
Zoho People
Zoho HR Suite

Ekaterina Klochko

Ekaterina Klochko

Senior Developer

Ekaterina is onze Zoho “Deluge” wizard en zorgt voor alle nodige automatisatie binnen Zoho CRM en om het even welke andere applicatie binnen de Zoho One suite. Custom functions, widgets en extensions (Java script) hebben geen geheimen meer voor haar. Webhooks en andere integraties met externe platformen neemt ze eveneens voor haar rekening.  Ekaterina is dan ook een zeer gedisciplineerde developer die heel leergierig is voor al het nieuws en nieuwe mogelijkheden die het Zoho platform te bieden heeft.

Zoho Deluge & Java script Expert.
Certified Zoho Creator Developer Professional.
Zoho Flow Expert.
BSc. – Information technology.

Julia Kuharchuk

Julia Kuharchuk

Developer

Als Zoho Developer beschikt Julia  over een ruime expertise in “Zoho Deluge” voor het creëren van “custom functions” in Zoho CRM maar ook voor de integratie met andere Zoho apps. Via Zoho Creator bouwt ze custom applicaties of extra functionaliteit die naadloos inplugt op Zoho CRM of ander Zoho apps. Via Webhooks legt ze koppelingen met andere platformen.

Zoho Deluge Developer.
Certified Zoho Creator Developer.
BSc. – Information technology.

Victoria Gabrielchik

Victoria Gabrielchik

Developer

Ook Victoria beschikt over een ruime expertise in “Zoho Deluge” voor het creëren van “custom functions” in Zoho CRM en custom workflows in Zoho Creator. Koppelingen met externe platformen via REST API’s heeft ze in de vingers en ze kan eveneens uit te voeten met de Javascript bibliotheek voor het bouwen van een custom user interface in Zoho Creator.

Zoho Deluge & Java script Developer.
Certified Zoho Creator Developer.
BSc. – Information technology.


Wij bouwen uw CRM-oplossing!

Meer weten? Vertel ons alles over uw CRM-project.

Contacteer ons