About

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français

Wij maken het verschil…

Oplossingen op maat

Een CRM-traject kan vele obstakels en hindernissen bevatten die een vlotte werking in de weg staan. Wij toetsen uw CRM-oplossing op deze tekortkomingen en zorgen voor een vloeiende werking dankzij onze gepersonaliseerde aanpak in functie van de noden en wensen van uw bedrijf en uw business. Zoho CRM laat zich dan ook maximaal configureren en automatiseren om aan al deze eisen te kunnen voldoen.
Koppelingen of interfaces met een bestaand of ander platform in uw organisatie, schrikken ons niet af. Wij definiëren de specificaties of realiseren  zelf een vlotte integratie voor het uitwisselen van de nodige informatie.


Snelle doorlooptijd

Wij zorgen voor een vlotte aanpak en houden ons aan onze afspraken. Dankzij onze doordachte manier van werken zorgen we er steeds voor dat uw snel operationeel bent maar kunnen wij “onderweg” nog bijsturen in alle richtingen in functie van de “ervaring” die ondertussen al zelf heeft opgebouwd.  Dit heet dan een “agile” (letterlijk vertaald als “lenig”) manier van werken zonder daarbij de timing van het ganse project te verwaarlozen.Ontmoet ons Team

Philip Debaere

Philip Debaere

Business Analyst / CRM Consultant

Reeds meer dan 20 jaar ervaring met het definiëren van oplossingen voor software-gerelateerde vraagstukken. Specifieke ervaring met software op maat, warehouse management systemen en vanzelfsprekend Zoho CRM.
Onderzoekt of bepaalde processen in uw business niet efficiënter gemaakt kunnen worden en giet dit in een gestructureerde business analyse. Koppelingen of integraties van Zoho CRM met andere platformen worden onderzocht en vertaald in duidelijke specificaties voor de realisatie van een vlotte interface.

Zoho CRM Certified Consultant.
Zoho Creator Certified Consultant
Prince2 Foundation Certified
MSc.

Karl Odent

Karl Odent

Consultant CRM & Verkoopmanagement

Als u een bedrijf runt als zaakvoerder, financieel directeur of salesmanager, dan is de kans bijzonder groot dat u zich hebt afgevraagd van waar al die klanten komen en op welke manier we best het beheer van die klanten in goede banen kunnen leiden. Hoe kunnen we het bos door de bomen nog zien? Waar leggen we de lat? Wie is klant, wie prospect en wie is hot prospect?

Het maakt niet uit of u nu al de beschikking hebt over een CRM of als u al een keuze hebt gemaakt en informatie zoekt. Ik help u bij het identificeren van wat u nodig hebt om te starten, waar en hoe u kunt integreren en waar u moet op letten als u de stap zet.

Zoho One Certified Consultant.
Zoho Analytics Specialist.
Marketing Automation Expert.

Joke Vandecappelle

Joke Vandecappelle

Consultant CRM & E-mailmarketing

Joke Vandecappelle heeft het unieke talent het bos én de bomen te blijven zien, ook als er ineens veel bomen staan.  Voorwaar een uitstekende kwaliteit CRM-projecten tot een goed einde te brengen.  Met Joke in de buurt is uw project in goede handen.  Joke is uw aanspreekpunt voor vragen en ondersteuning: ze luistert, helpt en lost op.  Customer Support is haar dan ook op het lijf geschreven.

Bovendien is Joke eveneens expert voor het opzetten en uitrollen van uw e-mailmarketing campagnes. Het toepassen van alles wat met GDPR te maken heeft, heeft ze helemaal in de vingers.

Zoho CRM & Zoho Campaigns specialist.


Wij bouwen uw CRM-oplossing!

Meer weten? Vertel ons alles over uw CRM-project.

Contacteer ons