Zoho

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français English

Zoho Corporation – een wereldspeler

Belangrijke KPI cijfers van Zoho en wat ze tot nu toe hebben bereikt

Zoho Corporation is een Indisch software bedrijf dat zich sedert het begin exclusief gefocust heeft op web-based business-software (Software As A Service). Software die specifiek werd ontwikkeld en beantwoordt aan de noden van de hedendaagse kmo. Bij dergelijke model koopt u geen software meer, maar betaalt u voor het gebruik ervan.  Dit betekent dus dat een kleine kmo met pakweg 5 medewerkers over exact dezelfde software met al dezelfde mogelijkheden kan beschikken als een flink uit de kluiten gewassen KMO van 100+ medewerkers…

Zoho Corporation werd opgericht in 1996 in Pleasanton-California en zoals de cijfers in bovenstaande overzicht aangeven, is Zoho uitgegroeid tot een echte wereldspeler op vlak van software-ontwikkeling! Ook de tools worden heel erg gewaardeerd en vallen regelmatig in de prijzen. Zo werd Zoho CRM – het koninginnenstuk van de Zoho suite – door Gartner in het quandrant van de Industrie leaders geplaatst! Het hoofdkwartier van Zoho (zie foto) bevindt zich in Chennai-India, het US hoofdkwartier in Austin-Texas en sedert 2018 is er nu ook een Europese hoofdzetel in Utrecht.

Zoho hoofdkantoor in Chennai

Zoho hoofdzetel – Chennai – India


Premium Partner

Sedert 2009 werken wij samen met Zoho.

Via persoonlijk contact met leden van de directie van Zoho spraken wij al vroeg over de mogelijkheid om Zoho op de Belgische markt te introduceren. Dit alles gebeurde op een moment dat software ‘in de cloud’ voor de meeste ondernemers nog iets onbegrijpbaar was en onbereikbaar leek. Wij hebben SalesBridge opgericht met als doel ondernemers bij te staan in de digitalisering van de zakelijke processen.

Intussen is ons SalesBridge-Team 10 man sterk.

Wij hebben in de afgelopen 13 jaar niet één, maar honderden geweldige ervaringen met onze klanten gehad. Sommigen van hen zijn zelfs vrienden geworden, wat we bijzonder waarderen.

Vandaag bereikt ons het geweldige nieuws dat SalesBridge vanaf heden Premium Partner is geworden van Zoho. Deze erkenning is een belangrijke mijlpaal.

En dat is ook bijzonder goed nieuws voor u: dankzij dit partnerschap komen nieuwe inzichten en oplossingen nog sneller tot bij u.

Wij willen hier benadrukken dat de samenwerking met het team van Zoho geweldig is en dat we een uitstekende werkrelatie hebben. Samen proberen we altijd de beste oplossing voor onze klanten te vinden en deze inzet is echt bewonderenswaardig. Dat nieuws wilden we u niet onthouden.

SalesBridge is de Premium Partner van Zoho in België

Certified Solution Provider

Salesbridge beschikt over gecertificeerde consultants / developers voor Zoho Creator. Dit is het “Low-coding Application Platform” van Zoho voor de ontwikkeling van applicaties op maat.

Zoho Creator is het Lowcoding platform van Zoho