Zoho

Zoho Corporation – een wereldspeler

Zoho Corporation is een Indisch software bedrijf dat zich sedert het begin exclusief gefocust heeft op web-based business-software (Software As A Service). Software die specifiek werd ontwikkeld en beantwoordt aan de noden van de hedendaagse kmo. Bij dergelijke model koopt u geen software meer, maar betaalt u voor het gebruik ervan.  Dit betekent dus dat een kleine kmo met pakweg 5 medewerkers over exact dezelfde software met al dezelfde mogelijkheden kan beschikken als een flink uit de kluiten gewassen KMO van 100+ medewerkers…

Zoho Corporation werd opgericht in 1996 in Pleasanton-California en zoals de cijfers in bovenstaande overzicht aangeven, is Zoho uitgegroeid tot een echte wereldspeler op vlak van software-ontwikkeling! Ook de tools worden heel erg gewaardeerd en vallen regelmatig in de prijzen. Zo werd Zoho CRM – het koninginnenstuk van de Zoho suite – door Gartner in het quandrant van de Industrie leaders geplaatst! Het hoofdkwartier van Zoho (zie foto) bevindt zich in Chennai-India, het US hoofdkwartier in Austin-Texas en sedert 2018 is er nu ook een Europese hoofdzetel in Utrecht.

Zoho hoofdzetel – Chennai – India


Advanced Partner

Salesbridge is fier om te melden dat het reeds vroeg geloofde in de mogelijkheden van Zoho en zijn software oplossingen. Sinds 2009 zijn wij partner van Zoho en meteen ook de oudste partner in België.  Wij helpen bedrijven zoals het uwe om van hun Zoho project een succes te maken.


Certified Solution Provider

Salesbridge beschikt over gecertificeerde consultants / developers voor Zoho Creator. Dit is het “Low-coding Application Platform” van Zoho voor de ontwikkeling van applicaties op maat.