Get me started!

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français

Aan de slag…..

Geen angst.  Het is makkelijker dan je denkt.

Zo ga je van start

1000-en-1 vragen!

Een CRM-project opstarten is makkelijk.  Registreren, inloggen en hup…!  En dan bent u spelenderwijs vaak al een flink eind op weg!  Toch kan u de komende dagen met vragen zitten.  Kan ik extra velden toevoegen?  Hoe moet ik een module aanpassen?  Hoe koppel ik nu mijn Outlook met het pakket…?  Kan ik koppelen met Google?


Vraag het ons gewoon

Het antwoord op al deze vragen kunt u uiteraard online vinden.  Maar het kan ook makkelijker…  Daarom zijn wij er voor u!  Zoho en SalesBridge werken intensief samen om klanten in België zo succesvol mogelijk te laten opstarten en doorgroeien.


Wij zijn Fair in onze Pricing

Om u op weg te helpen kunt u ons altijd raadplegen.  U rekent op Zoho en Zoho rekent op ons.  Voor een snelle vraag kunt u daarom bij ons terecht.  Blijkt het een ingewikkelde vraag waar wij een uitgebreide interventie moeten voorzien, dan werken wij voor een faire prijs.  Uiteraard krijgt u dan van ons eerst een offerte vooraleer we aan de slag gaan.


Snel en eenvoudig

Daarom: hebt u vragen?  Twijfelt u over mogelijkheden met Zoho? Bel ons op 02 5881 881 of mail ons op hello@salesbridge.be