Integraties

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français English

Integraties


Zoho is een open systeem wat integreren met andere platformen makkelijker maakt.  Niet alleen beschikken de meeste Zoho applicaties over een eigen API die via OAuth2.0 beveiligd is en waarmee je toegang hebt tot de achterliggende data met alle mogelijke zoek-, lees- en schrijffuncties, er zijn nog verschillende andere methodieken om te integreren met andere platformen.


Met Zoho Flow beschikt Zoho over een eigen communicatieplatform dat toelaat om te connecteren en data uit te wisselen met zowel andere Zoho applicaties als externe platformen of applicaties. Het blijft echter niet beperkt tot enkel data uitwisselen of synchroniseren, je kan er ook specifieke workflows en automatisaties aan toevoegen die je enorme tijdswinsten kunnen opleveren.  Zoho Flow beschikt reeds over een bibliotheek aan standaard connecties (vb. Salesforce, GSuite, Slack, Azure, Outlook, Paypal, Mollie,…) maar het is tevens mogelijk om eigen specifieke integraties te bouwen.Overige Integraties

Anderzijds heeft SalesBridge zelf een aantal integraties gebouwd die eerder specifiek zijn of toch niet met Zoho Flow kunnen worden gerealiseerd. Niet toevallig zijn dit integraties die eerder in de financiële context worden gebruikt vanuit Zoho Books.
Deze integratie laat toe om facturen en creditnota’s gemaakt in Zoho Books, te boeken in Exact Online.
De in Exact Online afgepunte boekingen worden opgehaald en de respectievelijke facturen worden in Zoho Books dan als betaald gemarkeerd.
Deze integratie laat toe om facturen en creditnota’s gemaakt in Zoho Books, te boeken in Yuki.
De in Yuki afgepunte boekingen worden opgehaald en de respectievelijke facturen worden in Zoho Books dan als betaald gemarkeerd.
Deze integratie laat toe om facturen en creditnota’s gemaakt in Zoho Books, te boeken in Octopus.
De in Octopus afgepunte boekingen worden opgehaald en de respectievelijke facturen worden in Zoho Books dan als betaald gemarkeerd.
Deze integratie laat toe om facturen gemaakt in Zoho aan te bieden aan Twikey voor automatische inning op voorwaarde dat er voor die klant een mandaat bestaat.
Papieren facturen kunnen voorzien worden van een QR-code waarbij betaling via het Twikey platform eveneens mogelijk is.
Voor klanten waarvoor er geen mandaat bestaat, zal de factuur door Twikey doorgestuurd worden in een e-mail die tevens meerdere betaalopties voorziet. Facturen betaald via het Twikey platform worden dan tevens automatisch afgepunt in Zoho Books.

Companyweb is gespecialiseerd in bedrijfsinformatie in België. Deze app geeft inzicht in de financiële gezondheid van Belgische bedrijven vanuit Zoho CRM. Verrijk uw Leads en Accounts met Companyweb-gegevens zoals bedrijfsstatus, kredietlimiet, gezondheidsscore en nog veel meer parameters die met één klik beschikbaar zijn. Met deze waardevolle informatie kunt u elk bedrijf persoonlijk evalueren en weet u met wie u te maken heeft.