Home

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français English

SalesBridge, Zoho

Premium Partner voor België en Nederland.

Meteen aan de slag

Empowering Digital Talent Solutions

Krachtige softwareoplossingen om talent in uw organisatie aan te trekken, te behouden en te laten groeien.

Meteen aan de slag

Over SalesBridge

Bij SalesBridge begrijpen we dat veel ondernemers en salesmanagers worstelen met hoe ze hun sales en salesprocessen optimaal kunnen sturen. De noodzaak aan digitale transformatie en integratie van andere gebruikte systemen zorgt voor nog meer uitdagingen.

Onze consultants bieden meer dan 20 jaar gecombineerde ervaring in sales management, marketing automation, software development en business analysis. Dit betekent dat we u niet alleen helpen om uw CRM project technisch op te zetten, maar ook adviseren hoe u het optimaal kunt gebruiken om een maximale return on investment te behalen.


Zoho Premium Partner voor België, Nederland en Luxemburg.

Premium Partner van Zoho


SalesBridge is een Premium Partner van Zoho, een toonaangevende leverancier van CRM- en marketing automation-oplossingen. Dit label betekent dat Zoho SalesBridge vertrouwt om complexe projecten tot een goed einde te brengen.

Met ons gecertificeerde team van consultants en ontwikkelaars richten wij ons voornamelijk op applicaties gerelateerd aan CRM en marketing automation. We hebben ook ervaring met low coding applicatie ontwikkeling en integraties met platformen van derden.

 CRM & Marketing Automation

CRM

Beheert CRM (Customer Relationship Management) helpt u om de interactie met uw klanten te beheren. U kunt alle informatie over uw klanten op één plek bijhouden, waardoor u een beter inzicht krijgt in hun behoeften en voorkeuren.

Marketing Automation

Marketing automation helpt u om uw marketingcampagnes te automatiseren. Dit bespaart u tijd en moeite en zorgt ervoor dat uw campagnes effectiever zijn.

Wilt u meer weten over hoe SalesBridge u kan helpen om uw sales en marketing te optimaliseren?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.Iedereen developer met Zoho Creator

Ontdek “Low Coding” development!

Maak in een handomdraai een vlotwerkende applicatie zonder echte klassieke programmeerkennis. Uw pas gebouwde applicatie is meteen beschikbaar op laptop of desktop maar eveneens op je smartphone of tablet.

Hoe handig kan het zijn?

Nieuwsgierig? Zelf eens proberen?