Welkom op de Zoho Refresher!

Zoho Refresher België

 

De afgelopen tijd hebben de Zoho-developers in India niet stil gezeten en de afgelopen weken lieten ze in Chennai tal van nieuwigheden op de wereld los.

Om de nieuwe mogelijkheden toe te lichten én om te zien op welke vlakken je nog tijd kunt winnen in het gebruik van Zoho, plannen we in september twee opleidingsdagen waar we focussen op Zoho CRM én de best practices om het onderste uit de kan te halen van je systeem.

Die opleidingen hebben plaats op  woensdag 4 en 18 september van 9 tot 16 uur.  De kostprijs van deze training bedraagt 250 EUR per persoon.  Je kunt dankzij de KMO-portefeuille genieten van een tussenkomst van 40% op de kosten.    Meer info over de mogelijkheden met de KMO-portefeuille bij SalesBridge vind je via deze link.

Na de opleiding krijg je van ons een getuigschrift over jouw kennis van Zoho CRM.

Wat kun je tijdens deze opleiding verwachten?

– Bliksemsnel informatie terugvinden in mijn systeem
– Leads… prospecten… bedrijven… klanten… hoe zat dat ook al weer?
– Hoe maak ik een segment aan in mijn leads, contacten en bedrijven?
– Van lead naar een gesloten deal: hoe pak ik dat het best aan?
– Alle informatie op 1 plek: hoe maak ik het lekker overzichtelijk voor mijzelf?
– Ik heb een rapport nodig!  Hoe doe ik dat het best?
– Hoe maak ik een dashboard aan?
– Hoe kan ik mijn gegevens ‘opkuisen’ en gezond houden?
– Open vragenronde

Deze opleidingsdagen vinden plaats in het SalesBridge Training Center in Oostende, Gistelsesteenweg 1C, 8400 Oostende.
Interesse?  Vul onderstaand formulier in en wij doen de rest.