Bpost Address Search + Validatie

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: English


Bpost Address Search + Validatie in Zoho CRMWe ontwikkelden de Zoho CRM extensie waarmee je adressen snel en makkelijk kunt opzoeken, kopiëren en valideren binnen Zoho CRM!

Met onze naadloze integratie van Zoho CRM naar Bpost, kun je nu eenvoudig en efficiënt adressen opzoeken op zowel contact- als accountniveau.

Deze integratie opent een wereld van mogelijkheden om de juiste adressen aan bedrijven en contactpersonen toe te voegen. Dankzij de krachtige zoekfunctie, die rechtstreeks verbonden is met de officiële database van Bpost, kun je snel en gericht naar adressen zoeken.

Bovendien kun je met deze integratie een algemeen overzicht van adressen valideren, waardoor je altijd beschikt over up-to-date informatie. Of je nu werkt met een kleine selectie of een grote lijst van 500 records, onze integratie biedt een gebruiksvriendelijke manier om je adresgegevens te controleren en te verbeteren.

Maak gebruik van onze integratie tussen Zoho CRM en Bpost om je adresbeheer te stroomlijnen en te zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare gegevens. Bespaar tijd, minimaliseer fouten en verbeter de algehele kwaliteit van je klantendatabase.Belangrijke Functies

  • Het snel opzoeken van adressen.
  • Via 1 klik deze adressen plaatsen in de juiste velden in Leads, Contacts of Accounts.
  • Tot 500 adressen laten valideren in slechts enkele minuten op de achtergrond.

Aan de slag

Aan de slag informatie invullen