Digitaal ondertekenen met Zoho Sign en Itsme


Digitaal ondertekenen met Zoho Sign en Itsme.  Itspossible!

Itsme is één van de meest innovatieve digitale identiteitsapplicaties die in België bijzonder veel populariteit geniet en in Nederland snel aan populariteit wint.

Met Itsme kunnen gebruikers veilig en gemakkelijk online identificeren en inloggen bij verschillende diensten, zoals banken en zowat alle overheidsinstellingen. De app biedt een hoog niveau van beveiliging en privacybescherming, waardoor gebruikers met vertrouwen transacties kunnen uitvoeren en gevoelige informatie kunnen delen.

Itsme heeft de manier waarop Belgen hun identiteit online beheren revolutionair veranderd en vandaag zijn we dan ook bijzonder blij om u te kunnen tonen hoe simpel u vanaf nu ook documenten met volle bewijskracht kunt tekenen met Zoho Sign in combinatie met Itsme.

Het mooie is dat Zoho Sign naadloos integreert met zowal alle Zoho Applicaties zoals Zoho CRM, Zoho Books, maar ook custom apps die u bouwt in Zoho Creator. Maar ook voor wie niet met alle Zoho Applicaties werkt is Zoho Sign een bijzonder interessante applicatie, zeker met deze nieuwe mogelijkheden via Itsme.

Als verzender van een document in Zoho Sign kunt u – afhankelijk van het geval – steeds kiezen voor een standaard digitale handtekening zonder electronische authenticatie via Itsme.  Maar daar waar ofwel de wet het vereist, zoals een arbeidsovereenkomst of een huurcontract, kunt u de ondertekenaar verplichten te autenticeren via Itsme.  Dat kunt u simpelweg in de instellingen van het document of verzending zelf aangeven.  Hieronder vindt u enkele schermafbeeldingen van deze instellingen.


Een korte demo:Wenst u meer info?