Vastgoed beheren met Zoho CRM en Immoweb

Vastgoed beheren met Zoho CRM en Immoweb

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français English

SalesBridge introduceert de integratie van Zoho CRM met Immoweb

We geloven bij SalesBridge in ecosystemen.  Ecosystemen zijn softwareplatformen die aan elkaar gekoppeld één wereld vormen. Dat maakt het voor bedrijven mogelijk om gecentraliseerd gegevens bij te houden én dus ook te rapporteren.  Daarom hebben wij het tot ons doel gesteld om bedrijven in de vastgoedpromotie in staat te stellen om met een op Zoho-software gebaseerd ecosysteem aan de slag te gaan.

In die geest hebben wij voor onze klanten in de markt van de bouwpromotie een koppeling gebouwd met Immoweb. Het zal u niet ontgaan zijn dat Immoweb vandaag een belangrijke positie inneemt in de wereld van het vastgoed in België. Logisch dus dat wij voor onze klanten het Zoho CRM hebben gekoppeld met deze website.
Waarom is het interessant om Zoho CRM-systeem te koppelen met Immoweb?
  • Eenvoudigere leadbeheer: Zoho CRM kan worden gebruikt om leads te beheren die worden gegenereerd via Immoweb. Dit kan helpen om leads te organiseren, te volgen en te kwalificeren.
  • Verbeterde klantcommunicatie: Zoho CRM-systeem kan vervolgens worden gebruikt om de communicatie met (potentiële) klanten te verbeteren. Dit kan worden gedaan door het verzenden van e-mails, het maken van telefoongesprekken en het bijhouden van gespreksnotities.
  • Verhoogde verkoopkansen: Zoho CRM kan worden gebruikt om verkoopkansen (deals) te identificeren en te volgen. Dit helpt om leads snel en efficiënt te converteren naar klanten.

In elk geval kan het gebruik van Zoho CRM helpen om de efficiëntie en effectiviteit van uw activitieiten op Immoweb te verbeteren.

Door de koppeling kan de real-estate-developer al zijn panden, leads en klanten beheren in Zoho CRM en meteen de status, prijzen, foto’s updaten op Immoweb. Het resultaat: minder werk, minder zorgen en… meer meetbare resultaten.