Bundel de kracht van uw Zoho CRM-account met Gmail

Bundel de kracht van uw Zoho CRM-account met Gmail

Email is zonder enige twijfel zowat het belangrijkste communicatiemiddel voor ondernemers.  Zeker, sociale media spelen een niet onbelangrijke rol, maar ondanks alles blijft email vooral een bijzonder snel, efficiënt en goedkoop middel om uw klanten aan te spreken.

Volgens cijfers van de Radicati Group, worden er wereldwijd ongeveer 2,4 miljoen mails per seconde uitgestuurd.  Dat geeft te denken over het aantal mails dat we persoonlijk elke sturen en ontvangen.

Maar wat doet ù met de talrijke boodschapppen die in uw Gmail inbox belanden?

Hoe maakt u gebruik van de adresgegevens om leads te genereren voor uw onderneming?  Gegevens copy-pasten naar uw CRM en hiervoor van tabblad moeten veranderen is en blijft een pijnlijk ambetante opdracht.  Het is tijdverlies en het maakt samenwerken in teamverband onderling moeilijk.

Zoho bekijkt dit anders.  Emails zijn kansen, zijn opportuniteiten voor sales.  Daarom heeft Zoho een extensie gebouwd voor Gmail die op een intelligente manier informatie uit de mail haalt en die info met 1 simpele klik, rechtstreeks naar uw Zoho CRM-account pusht.

De plugin laat u bovendien zien of iemand al in uw CRM-systeem gekend is als lead of als contactpersoon!  Hier is een kort overzicht van Zoho CRM voor Gmail & Inbox.  Via een simpele Chrome extensie laat je de power van je CRM los op je Gmail-account.

 

zoho gemail extension

Zo beheer je je Zoho CRM vanuit Gmail & Inbox

Zoho CRM for Gmail & Inbox toont je onmiddellijk het volledige klantenprofiel wanneer je een emailbericht opent.  Bovendien kun je direct een hoop directe acties ondernemen op je klantendata.  Je kunt ervoor kiezen info aan je CRM toe te voegen, een taak aan te maken, een afspraak in te plannen, vorige afspraken te bekijken, vorige telefoongesprekken te bekijken of een notitie toe te voegen in je Zoho CRM.   Dit betekent een hoop tijdswinst en het maakt samenwerken met collega’s een pak eenvoudiger.

Geen gedoe meer om een lead in je CRM te krijgen

Wanneer je een interessante lead binnenkrijgt is dat goed nieuws voor je onderneming.  Goede leads binnenkrijgen is echter vaak een lastig werk.

Door gewoonweg de Chrome-extensie voor Zoho CRM & Gmail te installeren hoef je zelf niets te copy/pasten, niet van tab of scherm te verwisselen, of gegevens over te tikken.  Je kunt onmiddellijk met de gegevens aan de slag, zonder ook maar een minuut tijd te verliezen.

Dit kan dus ook voor u!  De extensie kan makkelijk geïnstalleerd worden voor uw eigen account!

Zo kom je er terecht:

 

Hoe installeer je Gmail extensie

CRM-gegevens bij de hand

Je zult je nooit meer hoeven af te vragen of de verzender van een mail al in uw CRM zit.  De Chrome-extensie maakt het voor de sales een pak eenvoudiger om hun mail te checken.

De Extensie is beschikbaar in 21 verschillende talen.

Wil u meer info?  Een demo?  Stuur ons een mail via hello@salesbridge.be of vul onderstaand formulier in!

Geef een reactie