Documenten ondertekenen was nooit makkelijker!

Documenten ondertekenen was nooit makkelijker!

“Wanneer mogen we die ondertekende documenten verwachten?”   Wie heeft deze uitspraak nog nooit gehoord of zelf uitgesproken?  Wie ooit een deal aan zijn neus zag voorbij gaan omdat de documenten verloren gingen of omdat 1 ondertekenaar in gebreke bleef, kent dit ongetwijfeld;

Er is een betere manier om uw documenten ondertekend te krijgen. Een manier die niet per sé gebruik hoeft te maken van pen en papier en die niet weken in beslag neemt.  Hoe?

Hier is Zoho Sign.  Een complete online tool om documenten te ondertekenen of ondertekend te krijgen.  Met Zoho Sign kunt u het volledige proces van ondertekening van een document uitvoeren vanuit de cloud en dat in slechts enkele minuten tijd.

zoho sign

Zoho Sign is volledig geïntegreerd met andere Zoho-applicaties zoals Zoho CRM, Writer en werkt ook met andere applicaties die u dagelijks gebruikt zoals Google Drive, Dropbox en OneDrive.  Dit maakt het ondertekenen van documenten mogelijk op een eender welke plaats en het helpt uw administratief proces aanzienlijk vooruit.  Zo ziet u in één oogopslag wie van uw klanten en contacten welke documenten getekend hebben.

Deze aanvulling op uw Zoho CRM-applicatie is perfect voor zowel KMO’s als voor grote ondernemingen en kan gebruikt worden in tal van sectoren zoals finance, bouw en real estate.

Is het wel veilig?

Zoho neemt veiligheid van data niet licht op.  Zoho Sign werkt via PKI (public key infrastructure) om de hoogste graad van veiligheid aan uw documenten te geven.  Alle data is beveiligd door AES-256-encryptie in de cloud en wanneer u een document tekent of laat tekenen is de verbinding beveiligd via SSL.  

Is dit wettelijk okay?

Jazeker.  Documenten die via Zoho Sign ondertekend worden zijn even bindend als de met inkt ondertekende documenten.  We verwijzen hier graag naar de wet van 9 juli 2001 betreffende het juridisch kader voor electronische handtekeningen.

Is dit duur? 

Helemaal niet.  Zoho Sign is betaalbaar voor alle soorten ondernemingen en u kunt starten met een gratis versie.  Bent u Zoho One gebruiker?  Relax!  Zoho Sign zit voor u in uw pakket!  Neem een kijkje naar de diverse prijzen:

zoho sign pricing

Probeer Zoho Sign vandaag nog en laat ons weten wat u ervan vindt!  Hebt u vragen?  Wil u de integratie in uw Zoho-pakket bekijken?  Laat ons een bericht via hello@salesbridge.be of via het onderstaand formulier.  Wij helpen u met plezier verder!

Geef een reactie