Gartner heeft nu ook Zoho Creator in het visier!

Gartner heeft nu ook Zoho Creator in het visier!

Uitstekend nieuws bereikt ons van Zoho!   En vaak is dat ook goed nieuws voor u!  We kunnen met enige trots melden dat Zoho Creator uitgeroepen is tot “Challenger” in Gartner’s 2019 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms. De positie van Zoho voor die markt is enorm gegroeid in vergelijking met voorgaande jaren, wat een weerspiegeling is van de focus op het bedienen van zakelijke markten.   Dat maakte Zoho eerder deze week bekend.

In het rapport wordt opgemerkt dat low-code tools steeds meer functies rijker, veiliger en schaalbaarder zijn geworden, terwijl ze nog steeds in staat zijn om applicaties in een fractie van de tijd te bouwen en in te zetten, waardoor ze een essentieel hulpmiddel voor bedrijven zijn geworden.

 

“Tegen 2024 zal low-code applicatie-ontwikkeling verantwoordelijk zijn voor meer dan 65% van de applicatie-ontwikkelingsactiviteiten”.
– Gartner

Dat is niet verwonderlijk.  Bedrijven hebben vandaag meer dan ooit nood aan software die vanuit een stevige onderbouw nét datgene doet wat voor het bedrijf belangrijk is.  Standaardoplossingen zijn vaak goedkoop maar doen zelden ten volle wat het bedrijf nodig heeft.  Volledig op maat werken heeft dan een belangrijke kostenfactor tot gevolg.  Met Zoho Creator verbindt Zoho het beste van deze twee werelden.  Software op maat, tegen een erg toegankelijke prijs.

Waarom Zoho Creator een Challenger is

Van de 200 betrokken leveranciers haalden er slechts 18 het Magic Quadrant for Low-Code Application Platforms. Onder hen is Zoho Creator, die werd gekenmerkt voor zijn:

  • Positieve feedback van klanten over functies en functionaliteit
  • Gemak van de inzetbaarheid
  • Sterk partner reseller netwerk
  • Duidelijke en transparante prijsmodellen

Het partnernetwerk van Zoho waarbinnen wij met SalesBridge één van de oudste partners in Europa zijn, werd beschouwd als een belangrijke kracht in de evaluatie, en we willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze klanten te bedanken voor hun voortdurende steun.

We kijken er naar uit om met uw steun, de volgende leider te worden op het gebied van enterprise low-code app ontwikkeling.

Wil ook u de kracht van software op maat van uw bedrijf ontdekken?  Contacteer ons dan op +32 (0)59 790 530 of mail ons op hello@salesbridge.be.  U kunt uiteraard ook onderstaand formulier invullen.  Dan contacteren wij u direct!