Hier is Zoho Analytics 5.0: een wereld vol nieuwe inzichten gaat voor u open

Niets dan lachende gezichten gisteren na de presentatie van Zoho Analytics 5.0.  Wie met de huidige versie aan de slag is, wist al dat deze ‘business intelligence’-tool in staat was om prachtige inzichten te verschaffen in wat er zich onder de cijfers en gegevens in uw organisatie schuil houdt.  Zelfs daar waar de hoeveelheid gegevens zo overweldigend is dat het menselijke oog géén verbanden meer kan leggen, geeft Zoho Analytics u met enkele clicks een antwoord op uw vragen.

Maar alles kan beter, sterker, sneller en krachtiger.  Het team van Zoho Analytics heeft met versie 5.0 de applicatie vleugels gegeven.  In het oog springt vooral nieuwe functionaliteit  “datapreparation.”  Met dit hulpmiddel kunt u snel uw gegevens opschonen en vervolledigen zodat een import ervan een eitje wordt.  Bovendien – en dit past volledig in de geest van het ecosysteem-denken van Zoho – kunt u straks data vanuit uw analysetool terugsturen naar uw CRM-platform.  Big-data worden dus meteen bruikbare data in uw organisatie.

Dat verdient dus méér dan buitengewone aandacht. In een volgend webinar komen we daar uitgebreid op door, maar neem alvast een kijkje naar de sneak-preview! Wil u meer info over wat data in uw organisatie kan betekenen? Neem dan snel contact op via telefoon op +32 (0)59 790 530 of vul onderstaand formulier in!