Zoho CRM is 'leader' bij KMO's volgens G2

Zoho CRM is 'leader' bij KMO's volgens G2

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français

G2 is wereldwijd één van de meest betrouwbare bronnen waar gebruikers hun  gebruikservaringen van SAAS-platformen kunnen delen.  In de G2 Grid® voor CRM-softwareproducten worden scores gegeven aan de producten en leveranciers.

De basis van  die scores komen uit beoordelingen die verzameld werden in de bijzonder uitgebreide gebruikersgemeenschap.

Daarenboven komen extra gegevens die zijn verzameld uit online bronnen en sociale netwerken. Deze scores worden in kaart gebracht op de G2 Grid®, die u kunt gebruiken om CRM-platformen te vergelijken, het inkoopproces te stroomlijnen en snel de beste producten te identificeren op basis van de ervaringen van uw collega-ondernemers en zélfs die van uw concurrenten.

Wat is de conclusie tot dusver?

Zoho CRM scoort voor het segment over de hele lijn bijzonder sterk.  We vinden het pakket dan in het overzicht voor de KMO’s dan ook steevast terug in de rechter bovenhoek wat wijst op een zéér hoge tevredenheid van de gebruikers in combinatie met een sterke aanwezigheid op de markt.  Het staat vast: Zoho is bij de ‘leaders,’ en dat is geen toeval.

Ontdek wat andere gebruikers over Zoho vinden op G2.

Als we daarnaast ook het argument kostprijs per gebruiker in overweging nemen, dan heeft u met Zoho een absoluut winnaarsproduct in handen.  Wil u meer weten over Zoho CRM of wil u een demo?

Klik dan hier om in te schrijven voor ons volgende webinar.

Via onderstaand formulier kunt u met ons contact opnemen voor extra informatie.