Zoho en Linked In brengen Sales Navigator naar Zoho CRM

Zoho en Linked In brengen Sales Navigator naar Zoho CRM

Goed nieuws voor Zoho-gebruikers.  Het bericht bereikt ons dat Zoho en LinkedIn afspraken gemaakt hebben om Sales Navigator te integreren in Zoho CRM.  Doel van deze samenwerking is door de integratie tussen beide platformen, de kracht van het sociaal netwerk te integreren in de kracht van CRM.

Sales Navigator helpt de gebruikers om de professionele informatie van prospecten en klanten te raadplegen en helpt ook bij het zoeken naar connecties tussen verschillende personen die een invloed kunnen hebben op een verkoopstraject.

Om dit vandaag te kunnen doen heb je de twee platformen nodig.  De integratie van LinkedIn Sales Navigator en Zoho CRM lost deze tweedeling volledig op.

De koppeling tussen de twee platformen toont alle activiteit en alle updates van een lead of klant op LinkedIn zijn Zoho CRM-account.  Deze context zorgt ervoor dat sales de activiteiten van hun leads kunnen volgen, zonder hun CRM te moeten verlaten.

Dough Camplejohn, head of product voor LinkedIn Sales Solutions is bijzonder tevreden over deze integratie.  “We zijn enthousiast over de integratie met Zoho CRM.  De gebruikers van Zoho CRM kunnen nu genieten van de voordelen van Sales Navigator binnen hun eigen CRM-scherm waardoor ze geholpen worden om duurzame relaties op te bouwen en de productiviteit van de sales te boosten.”

Prijzen en beschikbaarheid

LinkedIn Sales Navigator voor Zoho CRM is nu reeds beschikbaar voor gebruikers van Zoho CRM in de Zoho Marketplace en voor gebruikers van LinkedIn Sales Navigator Team Edition of een hogere versie.

Wil u meer weten over Zoho en de mogelijkheden met Sales Navigator?  Contacteer ons via onderstaand formulier, chat met ons via het venster, rechts onderaan op dit scherm of bel ons op 02 5881 881.

 

Ja, ik wil meer weten over CRM! Contacteer mij!
Voornaam
Familienaam*
E-mail*
Bedrijf
Functie
Uw Telefoonnummer
Website
Uw vraag aan ons?

Geef een reactie