SalesBridge is België's eerste Zoho Premium Partner

Dit artikel ook beschikbaar in / Cet article également disponible en: Français

Sedert 2009 werken wij samen met Zoho.

Via persoonlijk contact met leden van de directie van Zoho spraken wij al vroeg over de mogelijkheid om Zoho op de Belgische markt te introduceren. Dit alles gebeurde op een moment dat software ‘in de cloud’ voor de meeste ondernemers nog iets onbegrijpbaar was en onbereikbaar leek. Wij hebben SalesBridge opgericht met als doel ondernemers bij te staan in de digitalisering van de zakelijke processen.

Intussen is ons SalesBridge-Team 10 man sterk.

Wij hebben in de afgelopen 13 jaar niet één, maar honderden geweldige ervaringen met onze klanten gehad. Sommigen van hen zijn zelfs vrienden geworden, wat we bijzonder waarderen.

Vandaag bereikt ons het geweldige nieuws dat SalesBridge vanaf heden Premium Partner is geworden van Zoho. Deze erkenning is een belangrijke mijlpaal.

En dat is ook bijzonder goed nieuws voor u: dankzij dit partnerschap komen nieuwe inzichten en oplossingen nog sneller tot bij u.

Wij willen hier benadrukken dat de samenwerking met het team van Zoho geweldig is en dat we een uitstekende werkrelatie hebben. Samen proberen we altijd de beste oplossing voor onze klanten te vinden en deze inzet is echt bewonderenswaardig. Dat nieuws wilden we u niet onthouden.

Hebt u vragen over Zoho?

Wil u uw werking met Zoho optimaliseren?

Bel ons: 059 790 530.